Cíťte sa a vyzerajte odlišne s našou radou zliatinových diskov. Elegantné, účelné a kvalitné. Pri Vašom výbere si môžete byť istý, že boli vyrobené podľa najvyšších štandardov a z najlepších materiálov a vydržali dlhodobé náročné testovanie, aby Vás udržali v bezpečí na ceste. A keďže každý zliatinový disk bol testovaný, môžete si byť istý, že sú rovnako kvalitné ako vyzerajú.

2 238 329

Disk z ľahkej zliatiny 18" 5 x 2-lúčový, strieborný

381,62 €1

7,5 x 18", ET 55, pre pneumatiky 235/60 R18

Zahŕňa jeden disk z ľahkej zliatiny. Dodatočné diely potrebné na montáž.


Výhody pre zákazníka:

Disky kolies z ľahkej zliatiny homologizované spoločnosťou FORD sú vyvinuté s ohľadom na maximálnu bezpečnosť:

  • Predstavujú ideálne riešenie pre vaše vozidlo vrátane osvedčenia o zhode (COC).
  • Výroba v súlade so systémom riadenia kvality DIN ISO 9001.
  • Spĺňajú globálne predpisy spoločnosti FORD a sú dôkladne otestované z hľadiska pevnosti a odolnosti.
  • Vyrobené z najmodernejších materiálov prvotriednej kvality.
  • Majú povrchovú úpravu odolnú voči vplyvom prostredia v zimnom období. Ich vynikajúca odolnosť voči korózii je otestovaná dlhodobým pôsobením striekajúcej slanej vody.
  • Každý jeden disk prechádza röntgenovou kontrolou na odhaľovanie chýb, ktoré môžu vznikať v procese výroby.
  • Dlhodobé testy na skúšobných zariadeniach aj na vozidle zaručujú ich bezpečnosť počas celého obdobia životnosti vozidla a zachovanie špičkových jazdných vlastností.
  • Umožňujú využitie pôvodných stredových krytov a matíc kolies FORD, takže nie sú potrebné žiadne ďalšie súčiastky.
  • Sú špeciálne navrhnuté pre vaše vozidlo FORD, čo znamená, že nie sú potrebné žiadne ďalšie úpravy a nemusia byť splnené žiadne nečakané požiadavky.
  • Dizajn dokonale zladený s celkovým vzhľadom vozidla.
  • Záruka spoločnosti FORD

Záruka poskytnutá Ford


DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: Montáž musí byť vykonaná výlučne špecializovaným pracoviskom. Na poškodenie akejkoľvek časti v dôsledku neodbornej alebo nesprávnej montáže sa záruka nevzťahuje.

Pre viac informácií a obrázkov si vyberte vozidlo

Vyberte kompatibilné vozidlá

1 Odporúčaná maloobchodná cena s DPH, bez montáže (viac informácií u predajcov Ford). Price is per alloy and excludes tyre and fitting parts.

* Dané príslušenstvo je starostlivo vybrané príslušenstvo externých dodávateľov a môže mať rôzne záručné podmienky, podrobnosti môžete získať od vášho predajcu Ford. Značka a logá Bluetooth® sú vo vlastníctve spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek používanie týchto značiek spoločnosťou Ford Motor Company je na základe licencie. Značka a logá iPodu sú majetkom spoločnosti Apple Inc. Ďalšie ochranné známky a obchodné názvy sú názvy príslušných vlastníkov.

ODMIETNUTIE ZODPOVEDNOSTI

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® sú ochranné známky spočnosti Ford alebo jej pridružených spoločností.

Stratégiou spoločnosti Ford je neustály vývoj. Vyhradzujeme si právo zmeny cien, farieb, výbav a technických špecifikácií modelov a produktov uvedených v tomto katalógu bez predchádzajúceho upozornenia. Kvôli najnovším informáciám vždy kontaktujte Vášho autorizovaného predajcu Ford. Tento katalóg obsahuje tak pôvodné príslušenstvo značky Ford, ako aj produkty od našich dodávateľov. Montáž príslušenstva môže mať vplyv na spotrebu paliva Vášho vozidla. *Identifikované príslušenstvo je starostlivo vybrané príslušenstvo tretích strán, na ktoré sa nevzťahuje záruka spoločnosti Ford, ale záruka pôvodného dodávateľa. Podrobnosti získate cez ikonu "Záruka" pri každom zobrazenom produkte alebo od Vášho predajcu Ford. Značka a logo Bluetooth® sú vlastníctvom Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie tejto značky spoločnosťou Ford Motor Company je pod licenciou. Názov a logo iPhone/iPod sú duševným vlastníctvom spoločnosti Apple Inc. Ostatné obchodné značky a mená sú majetkom ich vlastníkov.