Nájdite si ideálne miesto na postavenie svojho strešného stanu, vaša posteľ je doslova všade tam, kam vás vaše vozidlo odvezie.

2 616 022

ARB* Strešný stan Flinders, s rebríkom

2 308,75 €1

Strešný stan je navrhnutý tak, aby sa dal namontovať na základňu strešného nosiča alebo priečniky vášho vozidla. Pevný a vodeodolný, je dokonalým spoločníkom na všetky vaše kempingové výlety. Vyspia sa v ňom dvaja dospelí a je vhodný do každého počasia. Váš stan si môžete postaviť kamkoľvek. Nastavenie je rýchle a jednoduché, pretože posteľná bielizeň a rám sú úplne integrované. Jednoducho rozopnite kryt, ktorý nie je potrebné odstraňovať, otvorte stan pomocou rebríka a zasuňte výsuvné tyče na miesto, všetky vnútorné tyče sa vysunú na miesto. Nastupovanie a vstávanie z postele je jednoduché pomocou výsuvného hliníkového rebríka. Zbalenie je jednoduché pomocou 2 vnútorných šnúrok, ktoré pomáhajú stiahnuť boky stanu, keď sa skladá.

Na použitie v kombinácii so súpravou montážnej dosky úzkeho mostíka ARB pre základňu strešného nosiča ARB alebo súpravou montážnej konzoly ARB pre strešné priečniky (dostupné samostatne).

  • LED osvtelenie 300 lumenov, 2xUSB zásuvka, 12V zásuvka
  • nosnosť 120kg
  • váha 56kg

Výhody pre zákazníka:

• Veľký priestor na spanie pre 2 dospelých.
• Jednoduché zloženie a zbalenie vďaka krytu integrovanému do konštrukcie stanu.
• Zväčšený vnútorný objem vďaka zakriveným teleskopickým paličkám.
• DEKRA city crash test.
• Dodáva sa s 2-ročnou zárukou dodávateľa.

Záruka poskytnutá subdodávateľom Ford. Viac informácií u Vášho predajcu Ford

Pre viac informácií a obrázkov si vyberte vozidlo

Vyberte kompatibilné vozidlá

1 Odporúčaná maloobchodná cena s DPH.

* Dané príslušenstvo je starostlivo vybrané príslušenstvo externých dodávateľov a môže mať rôzne záručné podmienky, podrobnosti môžete získať od vášho predajcu Ford. Značka a logá Bluetooth® sú vo vlastníctve spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek používanie týchto značiek spoločnosťou Ford Motor Company je na základe licencie. Značka a logá iPodu sú majetkom spoločnosti Apple Inc. Ďalšie ochranné známky a obchodné názvy sú názvy príslušných vlastníkov.

ODMIETNUTIE ZODPOVEDNOSTI

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® sú ochranné známky spočnosti Ford alebo jej pridružených spoločností.

Stratégiou spoločnosti Ford je neustály vývoj. Vyhradzujeme si právo zmeny cien, farieb, výbav a technických špecifikácií modelov a produktov uvedených v tomto katalógu bez predchádzajúceho upozornenia. Kvôli najnovším informáciám vždy kontaktujte Vášho autorizovaného predajcu Ford. Tento katalóg obsahuje tak pôvodné príslušenstvo značky Ford, ako aj produkty od našich dodávateľov. Montáž príslušenstva môže mať vplyv na spotrebu paliva Vášho vozidla. *Identifikované príslušenstvo je starostlivo vybrané príslušenstvo tretích strán, na ktoré sa nevzťahuje záruka spoločnosti Ford, ale záruka pôvodného dodávateľa. Podrobnosti získate cez ikonu "Záruka" pri každom zobrazenom produkte alebo od Vášho predajcu Ford. Značka a logo Bluetooth® sú vlastníctvom Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie tejto značky spoločnosťou Ford Motor Company je pod licenciou. Názov a logo iPhone/iPod sú duševným vlastníctvom spoločnosti Apple Inc. Ostatné obchodné značky a mená sú majetkom ich vlastníkov.